DOGHOUSE SAM AND HIS MAGNATONES

  • Datum: Vrijdag 09/03/2018
  • Tijdstip: van 20:15 tot 21:45
  • Locatie: Club
  • Genre: Muziek

Dit event is voorbij

Doghouse Sam, alterego van Wouter Celis, geboren en getogen in Sint-Truiden, heeft de afgelopen jaren heel wat naam en faam gemaakt met zijn Magnatones.

In de internationale pers werd hij omschreven als een authentiek en uniek talent (Japan), werd hij geroemd om zijn beklijvende songwriting (Polen & UK) en zijn veelzijdige, straffe stem (Frankrijk). De media merkte zijn unieke gitaarstijl op (Benelux) en prees zijn virtuositeit op de bluesharp (Duitsland).

In 2015 werd de band dan ook niet onverwacht winnaar van de Belgian Blues Challenge en tweede tijdens de gerenommeerde European Blues Challenge! Kenmerkend voor de Doghouse concerten zijn steevast de intense doorleefdheid en de rauwe benadering van de Rhythm’n’Blues.

Doghouse Sam’s mix tussen rauwe Blues en elektrische Americana is door het gerenommeerde Duitse magazine Bluesnews omschreven als een kruising tussen de Paladins en Howlin’ Wolf !

Met virtuoos Jack o’Roonie op de contrabas en creatieve duizendpoot Franky Coumans (verkozen tot beste drummer van Nederland in 2010) op de drums, staan Doghouse Sam & his Magnatones garant voor een onvergetelijk concert dat de toeschouwer bij de strot grijpt.

Opgelet: dit is een staand concert.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief