GODVERDOMSE DAGEN OP EEN GODVERDOMSE BOL

DIMITRI VERHULST

Dit event is voorbij

Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol is een literair concert met schrijver Dimitri Verhulst en de band van Corrie van Binsbergen. Speciaal voor deze productie heeft gitarist/componist Corrie van Binsbergen een anderhalf uur durende muzikale literaire trip gecomponeerd.

In zijn kenmerkende stijl, scherp, bijtend met een ironische onderlaag, schetst Dimitri Verhulst de evolutie van de mensheid. Vanaf het moment dat we uit het water kropen en op twee benen gingen lopen tot en met de jaren dat we elkaar naar de andere wereld zijn gaan bombarderen.

Verhulst haalt met zijn bizarre verhaal alle muzikale registers naar boven bij Corrie van Binsbergen. Met haar hybride negenkoppige ensemble, waar jazz, pop, klassiek en moderne muziek hand in hand gaan, scheert van Binsbergen langs literaire ravijnen en ongekende muzikale hoogten.

De band van Corrie van Binsbergen is voor deze gelegenheid uitgebreid met de strijkers van het Vlaamse Sun*Sun*Sun String Orkestra, bekend van hun concerten en producties met onder andere; Blixa Bargeld, Zita Swoon en Triggerfinger.

cast
Dimitri Verhulst, voordracht
Corrie van Binsbergen,gitaar
Sun*Sun*Sun String Orkestra: Jeroen Baert (viool), Yumika Lecluyze (altviool), Seraphine Stragier (cello), Albert van Veenendaal (piano), Hein Offermans (bas), Jasper Blom (klarinetten, saxen), Alan Purves (drums, percussie), Jan Willem van der Ham (fagot, saxen)

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbriefVergelijkbare voorstellingen