Bubbelpret Musicalstage van 8-12j en 13-18j

Wanneer

  • maandag 7 augustus 2023 10:00 tot vrijdag 11 augustus 2023 16:00

Hou je van zingen, dansen en acteren? Ben je benieuwd hoe het is om mee te spelen in een musical? Dan is deze vijfdaagse stage beslist iets voor jou!

Deze week leer je de kneepjes van het vak: dansen, zingen en acteren – voor ieder wat wils! Experts uit de musicalwereld zorgen voor de begeleiding en nemen je mee op sleeptouw. Op het einde van de week tonen we trots het eindresultaat in ons eigen musicalstuk!

Wie zijn de begeleiders van dit jaar?

Deborah De Ridder speelde al op 9-jarige leeftijd de rol van Annie in de gelijknamige musical. Ze speelde mee in talrijke succesvolle musicals zoals Sneeuwwitje, Kuifje, Rembrandt, Dracula, Grease, De Drie Biggetjes, en nog veel meer.

Ook speelde ze mee in de musical Daens waar ze alternate was van de rol van Nette Scholliers. In 2009 nam Deborah deel aan de talentenjacht Op zoek naar Maria van VTM waarin men op zoek ging naar de hoofdrolspeelster voor The Sound of Music. Ze won dit programma en daarna stond ze maandenlang op de planken als Maria Von Trapp in de Vlaamse versie van The Sound of Music!

Deborah nam ook al heel wat dubbingwerk voor haar rekening! Zo vertolkte ze voor Disney de prinses Rapunzel en werkte ze mee aan de Vlaamse versie van Frozen.

Ze speelde ook gastrollen in Vlaamse fictiereeksen zoals Binnestebuiten, Wittekerke, Ella, Familie, Spoed, Zone Stad en David.

Komend seizoen zal ze te zien zijn als moeder Roos in de musical Een leven zonder jou.

Christophe Coenegrachts studeerde in 2004 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel MUSICAL.

Na zijn opleiding speelde hij in de producties Dracula en Peter Pan, was hij de understudy van de hoofdrolspelers in Kuifje en Suske en Wiske. Ook was hij te zien bij Dora, Les Misérables, Beauty and the Beast, Oliver, The Best of Musicals en recent nog in The Bodyguard.

Na zijn studie was hij ook te zien in verschillende tv series waaronder Wittekerke als Fré Geldof.

Naast zelf op het podium te staan is Christophe ook heel actief achter de schermen. Zo werkt hij bij diverse musicalproducties mee aan de dramaturgie en choreografie.

Deze twee professionals zullen je deze week omtoveren tot een musicalster in spé!

Maandag 7 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2023
van 10u tot 16u
Schouwburg
€ 110

Organisatie

Cultuurcentrum de Bogaard
Website
http://www.debogaard.be
Naar top