De langste nacht

Laïs

Wanneer

van 20:15 tot 22:00
CC de Bogaard - schouwburg

Categorieën

Eindelijk is het zover: Laïs is terug!

Na een release-pauze van meer dan 8 jaar, brengt Laïs een nieuwe plaat uit. Deze tournee luidt een nieuw hoofdstuk in voor Jorunn en Nathalie ,die voortaan als duo verdergaan. Met beide voeten op de grond hebben ze de succesformule van Laïs herontdekt en uitgediept. Zo staan ze niet alleen in de Vlaamse klei, maar ook in de wereld.

De twee dames worden voor deze nieuwe plaat bijgestaan door hun beide partners: Bjorn Eriksson en Tomas de Smet. De twee bloedbroeders van het voormalige Zita Swoon stappen zo mee in een wereld vol Vlaamse magie, uitheemse ritmes en orientaalse klanken.

Jorunn en Nathalie beloven zichzelf te blijven, te blijven verrassen en vijanden te bekeren. Met zeer veel goesting zijn beide koppels erin gevlogen en hebben een prachtige plaat gemaakt. Die klinkt vertrouwd en verrassend tegelijk.

Ze worden op podium bijgestaan door multi-instrumentaliste en zangeres Esther Lybeert (The Antler King, ex Hooverphonic), gitarist Tom Theuns (Aurélia, ex Ambrozijn) en drummer Roel Poriau (Rumbaristas, ex Think of One). De versmelting van de muzikale werelden van deze topmuzikanten en volbloedzangeressen heeft niet meer uitleg nodig.

Jorunn Bauweraerts - zang
Nathalie Delcroix - zang
Bjorn Eriksson - gitaar
Tomas De Smet - bas
Tom Theuns - gitaar
Esther Lybeert – zang, multi-instrumentalist
Roel Poriau - drums

Naar top