Muzikanten | Talent on Stage

Muziekwedstrijd voor jonge muzikanten

Wanneer

van 19:30 tot 23:00
Cultuurcentrum de Bogaard

Ontdek vier nieuwe muzikanten op ons jaarlijkse showcase festival! Een avond vol optredens met jonge artiesten uit onze streek. De winnaar speelt op ons festival Zomeravonden!

19:30u doors
20u start optredens
22:30u einde optredens
23u bekendmaking winnaar

Line-up

Concrete Minds bestaan uit studenten doorheen de week en rockers in het weekend. Wanneer het tijd is om uit hun repetitiekelder te komen, weet frontman Josse Moors het publiek mee te slepen als geen ander. Terwijl Jorbe Thijs (gitaar) en Seppe Pearce (bas) hun catchy riffs spelen, houdt Sebastian Beckers het energieniveau op pijl met een stevige dosis drums.

Electric Circus is een jonge driekoppige band die alternatieve garage rock in een eigentijds jasje steekt. Met invloeden van Queens of the Stone Age, Triggerfinger, Ty Segall en Millionaire, spreken ze muziekliefhebbers aan die van een stevige portie sexy, dansbare en soms emotioneel rustige deuntjes houden. Van zweterige caf├ęs tot jeugdhuizen en clubs, Electric Circus nodigt je uit om samen 'join the circus' te beleven!

Lil-dreamchaser is onze jongste deelnemende muzikante. Vanaf het zesde leerjaar begon ze haar eerste teksten te schrijven, namelijk gedichten. Het was voor haar een manier haar donkere gevoelens een plaats te geven en zich te uitten. Later ging ze verder in rapteksten. Ze weet dan ook al sinds ze 10 jaar was dat ze rapper wou worden! Haar grote voorbeelden zijn Zwangere Guy en Boef. Een jonge artiest om in de gaten te houden!

BRONS is een band bestaande uit vijf muzikanten die elkaar leerden kennen aan het conservatorium te Gent. Uit deze ontmoeting ontstonden Nederlandstalige alternatieve pop-songs die tot leven komen door middel van dromerige synths, strakke baslijnen, funky drum grooves, transparante gitaren en emotionele maar krachtige vocals

LUDWIG is een Hasselts rock duo met scheurende gitaren. High energy grunge rock is hun ding!

Vrije toegang

Leeftijd

vanaf 15 tot 25 jaar
Naar top