Dj's | Talent on Stage

Muziekwedstrijd voor jonge muzikanten en dj's

Wanneer

om 21:30
Jeugdhuis Expo

Categorieën

Ontdek zes nieuwe dj’s op onze contest en showcase festival! Van elektronische dansmuziek tot hard techno, deze editie belooft stevig en dansbaar te worden!

20:00u doors @ jeugdhuis Expo
21:30u start optredens
00:30u einde optredens
01:00 u bekendmaking winnaar + afterparty

LINE-UP

Modest is een opkomende DJ uit Montenaken. Je vindt hem vaak terug achter de draaitafel in jeugdhuis Expo, en daarnaast doet hij graag inspiratie op bij grote festivals zoals Extrema Outdoor en Pukkelpop. In augustus kocht hij zijn eerste draaitafel en sindsdien is hij onvermoeibaar bezig met het perfectioneren van zijn sound.

MACIX is een gedreven producer & DJ uit Zoutleeuw. Hij streeft ernaar om zich in de toekomst nog meer toe te leggen op het produceren van eigen muziek en uiteindelijk zijn eigen tracks te laten horen tijdens zijn shows. Hij voelt zich thuis in verschillende muziekgenres, maar focust zich vooral op house.

SAVAN is een producer en DJ gespecialiseerd in underground elektronische dansmuziek. Voor zijn tracks haalt hij inspiratie uit de 90s ravecultuur.

VENIX stond drie jaar geleden voor het eerst achter de draaitafel. Na de Amplify Academy draaide hij in de Versuz. Ooit hoopt hij op Pukkelpop te staan en de Boilerroom te laten ontploffen!

GIAH is een opkomende hard techno dj. Als vrouw voelt ze zich als een vis in het water binnen de genres acid, techno én hard techno. Haar power blaast je van het podium!

DJ DT1 is altijd met muziek bezig. Twee jaar geleden deed ze mee aan Tomorrowland Academy, en sindsdien is ze niet meer van haar mengpaneel weg te slaan! Met haar muziek hoopt ze lotgenoten met diabetes type 1 en autisme een hart onder de riem te steken.

Vrije toegang

Organisatie

Cultuurcentrum de Bogaard
Capucienessenstraat 8 , 3800 Sint-Truiden
Website
http://www.debogaard.be/

Leeftijd

vanaf 15 tot 25 jaar
Naar top