JAZZ in DE FWAJEE

Frank Vaganée Trio

Wanneer

van 21:00 tot 22:30
De Fwajee

Categorieën

Nieuwe jazzconcertreeks in DeFwajee, het cultuurcafé van de Academiezaal, met de focus op het tot stand brengen van nieuwe verbindingen tussen jonge, beloftevolle jazzmuzikanten onderling en jazzliefhebbers uit de Euregio. 

Curator Gert-Jan Dreessen, drummer/componist en een van de grote jazztalenten van zijn generatie, nodigt speciaal voor deze concertreeks collega-muzikanten uit België en de Euregio uit naar Sint-Truiden en geeft hun carte blanche om er een hele dag vrij te experimenteren en je  ‘s avonds te verrassen met niet eerder verschenen materiaal. Van een première gesproken. Of zeg gerust zeven, want zoveel keer kan je dit seizoen komen genieten van deze unieke samenwerkingen.

DeFwajee wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een jazzclub en na het concert kan je nakaarten met de muzikanten onder het genot van een streekbiertje.

Vrijdag 19 april nodigt Gert-Jan Dreessen het Frank Vaganée Trio uit.

De Standaard vat dit uitmuntende trio samen als: "Drie vaste waarden van de Belgische jazzscene brengen moderne jazz waar het spelplezier van afdruipt'. Niet te missen voor iedereen die van steengoede klassieke akoestische jazz houdt!

Bezetting
Frank Vaganée
- saxofoon
Sam Gerstmans - contrabas
Teun Verbruggen - drums

in de prijs is een streekbiertje of non-alcoholisch alternatief inbegrepen.

Naar top