Patrick Riguelle, Guy Swinnen, Jan Hautekiet, … - Springsteen 75

Wanneer

van 20:15 tot 22:00
CC de Bogaard - schouwburg

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.

In 2024 wordt een van de meest invloedrijke en iconische figuren in de rockmuziek 75 jaar. Om deze mijlpaal te vieren zullen Patrick Riguelle, Guy Swinnen, Tom Vanstiphout, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet, Marc De Maeseneer en Ron Reuman een warm eerbetoon brengen aan de man waarvan zijn manager Jon Landau ooit zei “I saw Rock and Roll’s future and its name is Bruce Springsteen”.

Na de doorbraak in 1975 met ‘Born to Run’ volgde ‘Darkness on the Edge of Town’, en met het dubbelalbum ‘The River’ scoorde Springsteen z’n eerste top 10-hit met ‘Hungry Heart’. ‘Born in the USA’ maakte van Bruce in 1984 een wereldster.

Wie kan een beter eerbetoon aan deze legendarische artiest brengen dan de fantastische band rond Patrick Riguelle en Guy Swinnen? Na Randy Newman (2022), Bob Dylan (2023) en vorig seizoen nog Lou Reed zetten ze nu materiaal van The Boss naar hun hand voor wat nu al een onvergetelijk concert belooft te worden.

Thunder Road, Born to Run, The River, Dancing in the Dark, Nebraska, ... materiaal genoeg voor een setlist om vingers en duimen van af te likken.

Bezetting
Patrick Riguelle - zang, gitaar, lapsteel
Guy Swinnen - zang, gitaar
Tom Vanstiphout - zang, gitaar
Piet De Pessemier - zang, gitaar
Axl Peleman - zang, bas
Jan Hautekiet - keys
Marc De Maeseneer - saxofoon
Ron Reuman - drums

Naar top