Zomeravonden: Michelle David & The True-Tones, Affaire, Concrete Minds

Wanneer

van 19:00 tot 22:00
Tuin Minderbroeders

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.

Voorprogramma: Affaire, Concrete Minds

Een zomeravond valt in Sint-Truiden, de zon verdwijnt langzaam achter de kerk, in je hand een ijskoud drankje en vanop het podium mikt een hele straffe live band recht op hart en benen. Dat is waar je je zo ongeveer aan mag verwachten op zaterdag tijdens onze Zomeravonden.

Michelle David & The True-Tones is zo’n band waarvan je je straks afvraagt waarom je ze nog niet kende. Bij onze Noorderburen speelden ze Pinkpop en het North Sea jazzfestival plat. BBC6, dé toonaangevende muziekzender uit het VK, verkoos hun album als beste van het jaar en al tourend veroverden ze de voorbije jaren publiek over heel het Europese continent. De sleutel tot hun succes? De indrukwekkende strot van frontvrouw Michelle David, die je als een warme tornado omver blaast. In haar kielzog een band die harder swingt dan de wereldkampioen kogelstoten. Een waar feest voor liefhebbers van soul, gospel, funk en blues!

En omdat de Belgische zomers nu eenmaal wispelturig kunnen zijn, zetten we niet één maar twee groepen in het voorprogramma om er zeker van te zijn dat je helemaal opgewarmd bent.

Affaire is een jonge tweekoppige Limburgse band die heel goed naar Suicide heeft geluisterd. Met hun elektronische-punk-met-een-hoek-af scoorden ze al een overwinning bij Soundtrack en een podiumplek op het prestigieuze Best Kept Secret festival.

Concrete Minds won onze Talent On Stage wedstrijd en opent de avond met hun aanstekelijke Britpop.

Timing:
19u00 deuren
19u30 Concrete Minds
20u30 Affaire
21u40 Michelle David & The True-Tones
23u00 Afterparty met DJ Up To Eleven

Dit is een staand concert.

Naar top