Huisreglement

Laatkomers
Eens een voorstelling of concert begonnen is, worden er geen bezoekers meer toegelaten. Dit uit respect voor de spelers/muzikanten op het podium en de bezoekers in de zaal. Enkel tijdens eventuele pauzes kunt u alsnog plaatsnemen op uw eigen stoel. Tickets worden niet terugbetaald. Om laatkomen te vermijden, raden we u aan om uw bezoek te plannen en tijdig te vertrekken. Een overzicht van de dichtstbijzijnde parkings vindt u hier.

Onbetaalde reserveringen
Gereserveerde tickets worden terug in de verkoop gebracht indien ze niet binnen de 14 dagen na de reservering betaald zijn. Tickets die minder dan 14 dagen voor de voorstelling worden gereserveerd worden niet meer toegestuurd, maar zullen klaargelegd worden aan de kassa. U kunt uw tickets afhalen aan de avondkassa tot 15 minuten voor de start van de voorstelling.

Terugbetaling
Kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen uitgezonderd bij annulering van een voorstelling.

Foto’s
Het maken van foto’s, film-,video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen, ook met gsm’s,tablets en smartphones.

Digitaal
Gelieve gsm’s, smartphones, tablets en alle andere geluidssignalen uit te schakelen vóór aanvang van de voorstelling.

Eten, drank, snoep
Het is verboden drank, eetwaren of snoep mee te nemen in de zaal.

Adresgegevens publiek
Uw adresgegevens komen terecht in het bestand van CC de Bogaard en worden enkel gebruikt om u op de hoogte te houden over het programma of u te verwittigen in geval van wijzigingen. U kunt uw gegevens steeds inzien of wijzigen.

Fotografie publiek
Tijdens de activiteiten van cultuurcentrum de Bogaard worden foto’s en beelden gemaakt voor onze sociale media en onze communicatie. Indien u niet in beeld wenst gebracht te worden, laat het ons dan weten. Heeft u hierover vragen? Stuur dan een e-mail naar: info.cc@sint-truiden.be.

Leeftijdsbeperking familievoorstellingen
Gelieve de aangegeven minimumleeftijd te respecteren. Te jonge kinderen verliezen sneller hun aandacht en kunnen het publiek en de acteurs storen in hun beleving.

Lockers
Voor alle voorstellingen in cultuurcentrum de Bogaard kunt u uw jassen en andere persoonlijke spullen veilig opbergen in de lockers in de foyer. Gelieve uw locker meteen na de voorstelling weer leeg te maken. In de Academiezaal is de bewaakte, gratis vestiaire verplicht.

Doorverkoop tickets en ongeldige tickets
CC de Bogaard is de enige officiële verkoper van tickets van het programma aangeboden onder de rubriek podiumaanbod op deze website.
De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van tickets, zelfs zonder winstmarge verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig.
CC de Bogaard behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot voormeld evenement te weigeren.