Prijzen en reducties

PRIJZEN EN KORTINGEN
Het basistarief per voorstelling vindt u op de detailpagina van elke voorstelling.

Leden van Motives for Jazz krijgen een reductietarief van -3€ voor jazzconcerten.

Leden van de gezinsbond genieten van het reductietarief voor alle familievoorstellingen.

JONGERENLABEL
Voorstellingen waarvan wij vinden dat ze uitermate geschikt zijn voor jongeren zijn in deze brochure voorzien van ons jongerenlabel. Iedereen jonger dan 26 kan deze voorstellingen bezoeken aan een speciaal kortingstarief van € 10.

UiTpas
Een stevig concert, een knappe theatervoorstelling, een leuke familieactiviteit … voortaan haalt u dankzij de UiTPAS meer uit uw vrije tijd, ook bij ons.

Hoe werkt het?
U koopt de UiTPAS eenmalig aan, dat kost € 4. Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming kopen de pas voor € 1. Kinderen en jongeren krijgen de pas gratis. Dankzij de voordelen die op uw kaart staan, hebt u die centen meteen terugverdiend. Vanaf dan kunt u sparen. Elke vrijetijdsactiviteit van onze stadsdiensten levert een punt op. Die punten leveren u tal van extra’s. Bij ons ruilt u uw punten in voor korting op uw ticket(s). Hoe vaker u komt, hoe meer u verdient. Zo simpel is dat dus.

De volledige uitleg leest u op www.uitpashaspengouw.be.

Rap op stap

Heb je een verhoogde tegemoetkoming, ben je werknemer in een sociale of beschutte werkplaats, in budgetbeheer of schuldbemiddeling? Via Rap op Stap kan je onze voorstellingen zien aan verminderde prijs.

Contact: Sociaal Huis, Clement Cartuyvelstraat 12
maandag van 9u00 tot 11u30 en van 13u00 tot 16u00
0478 48 29 30 | sinttruiden@rapopstap.be