Prijzen en reducties

PRIJZEN EN KORTINGEN
We hanteren twee prijzen per voorstelling.
Voorbeeld: 19 / 16  €
€ 19 = basistarief
€ 16 = reductietarief voor jongeren (-26 jaar) en UiTpasgebruikers (5 UiTPASpunten/ticket)

Voor groepen vanaf 10 personen hanteren we het basistarief, verminderd met € 2.
Leden van Motives for Jazz krijgen krijgen het reductietarief voor jazzconcerten.
Leden van de gezinsbond genieten het reductietarief voor alle familievoorstellingen.

Koop een UiTPAS en doe uw voordeel!
Met een UiTPAS spaart u punten elke keer dat u deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit van de stad Sint-Truiden, dus ook bij de voorstellingen van CC de Bogaard. U scant gewoon uw pas aan de scanzuil in onze foyer en de punten komen automatisch op uw account. Voor elke deelname ontvangt u 1 punt.

U koopt uw UiTPAS eenmalig aan bij de UiTbalie, dat kost €4. Hebt u recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaalt u €1. Kinderen en jongeren krijgen de pas gratis.

Dankzij de voordelen die op uw kaart staan, heeft u die uitgave meteen terugverdiend. Zo kunt u in ruil voor 5 UiTPASpunten per ticket genieten van ons reductietarief of genieten van een kop koffie bij Humphreys. Voor 10 punten krijgt u een exclusieve totebag met daarop een illustratie van kunstenares Eva Lynen.

Hoe vaker u komt, hoe meer u verdient. Zo simpel is dat dus.
De volledige uitleg leest u op www.uitpashaspengouw.be.

Cultuur te duur?
Het stadsbestuur wil zoveel mogelijk inwoners laten genieten van ons cultuuraanbod, daarom krijgen inwoners met een beperkt inkomen met een UiTpas een fikse korting van tachtig procent op het volledige aanbod van de Bogaard. Enkel inwoners met een statuut verhoogde tegemoetkoming woonachtig in Sint-Truiden komen voor deze korting in aanmerking. Weet u niet of u recht hebt op een UiTPAS aan kansentarief? Neem contact op met uw mutualiteit en vraag een gedateerd attest voor verhoogde tegemoetkoming aan. Met dit attest kunt u zich aanmelden bij de UiTbalie en uw UiTpas aan verminderd tarief aankopen.

Rap op stap

Hebt u een verhoogde tegemoetkoming, bent u werknemer in een sociale of beschutte werkplaats, in budgetbeheer of schuldbemiddeling? Via Rap op Stap kunt u onze voorstellingen bijwonen aan verminderde prijs.

Contact: Sociaal Huis, Clement Cartuyvelstraat 12
maandag van 9u00 tot 11u30 en van 13u00 tot 16u00
0478 48 29 30 | sinttruiden@rapopstap.be