Reserveren

RESERVEREN

De coronacrisis zorgt voor ontzettend veel onzekerheid, ook voor ons cultuurcentrum. Daarom werken we voor theaterseizoen 20-21 volgens een aantal nieuwe basisprincipes.
– U kan meteen tickets reserveren voor het volledige theaterseizoen. Pas één maand voor de voorstelling krijgt u een betaaluitnodiging. U dient vervolgens binnen de 14 dagen te betalen om annulering van de tickets te voorkomen.
– Wanneer een voorstelling toch last-minute geannuleerd wordt krijgt u deze tickets terugbetaald.
– Indien u tickets heeft voor een voorstelling van vorig seizoen die verplaatst werd, hoeft u deze niet opnieuw te bestellen. Uw bestaande tickets blijven geldig. Indien er nog wijzigingen van toepassing zijn nemen wij binnenkort persoonlijk contact met u op.
– Wanneer u tickets reserveert worden deze volgens het principe van best beschikbare-plaats ingevuld. Wanneer u niet alleen komt reserveert u best per bubbel (maximaal 5 personen). Een week voor de voorstelling krijgt u van ons uw ticketnummer samen met de op dat moment gangbare veiligheidsrichtlijnen.
– Voorstellingen van september – december 2020: voor deze voorstellingen beginnen we met een zeer beperkte zaalcapaciteit zodat we alle veiligheidsrichtlijnen en de nodige social distance kunnen garanderen, wanneer de richtlijnen zouden versoepelen geven we extra tickets vrij, het loont dus de moeite om zich in te schrijven op de wachtlijsten die beschikbaar zullen zijn voor alle voorstellingen.
– Voorstellingen van januari – april 2021: voor deze voorstellingen gaan we uit van een volledige zaalcapaciteit, ook voor het voorjaar kan u pas één maand voor de voorstelling betalen. Wanneer de veiligheidsrichtlijnen rond COVID-19 een volledige zaalbezetting niet toelaten zullen de tickets bevestigd worden volgens het first-come-first-served principe.

De gemakkelijkste manier om tickets te reserveren is via onze ticketshop.
Wilt u toch liever via een andere weg reserveren dan kunt u mailen naar UiTbalie@sint-truiden.be of zelf naar de UiTbalie komen.
Uw reservering is pas definitief wanneer u onze bevestigingsmail ontvangen heeft (1 maand voor aanvang van de voorstelling) en binnen de 14 dagen na ontvangst van deze e-mail betaalt.

U krijgt de tickets als pdf-bestand toegestuurd op uw e-mailadres. Vergeet ze niet uit te printen voordat u naar de voorstelling vertrekt. U kunt uw tickets ook opslaan op uw smartphone. Zorg er dan wel voor dat de helderheid van uw scherm maximaal is bij het betreden van de zaal waar uw ticket gescand zal worden.