Over CC De Bogaard

de Bogaard is het cultuurcentrum van Sint-Truiden. Je vindt ons in het hart van de stad, naast de bib, op een steenworp van de Grote Markt.

Wees welkom om bij ons te komen genieten van comedy, theatervoorstellingen (ook voor kinderen!), concerten, lezingen, films en tentoonstellingen. Ontdek het aanbod op deze website of vraag je gratis brochure aan via dit formulier of via 011 70 17 00 (ma-vr: 12-18u I za 10-16u).

Kriebelt het om zelf iets te organiseren of zoek je een vergaderplek? Huur een zaal of lokaal en maak je plannen waar. Meer info over de beschikbare zalen en lokalen en de tarieven vind je hier.

Loop gerust eens binnen in onze foyer voor een toevallige ontmoeting, om één van onze gratis expo’s te bezoeken, om de kranten door te nemen, iets op te zoeken op één van onze computers of info over onze werking te vragen bij de UiTbalie (ma-vr: 12-18u I za 10-16u).

Wist je dat je bij ons ook UiTPASpunten kan sparen en inruilen? Zo krijg je bijvoorbeeld €3 korting op een voorstelling naar keuze of een gratis koffie bij onze bar & bistro Humphrey in ruil voor 5 UiTPASpunten. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op onze voorstellingen. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

A tot Z

Naar top