20 jaar Zebracinema

Broken flowers

  • Datum: Woensdag 30/09/2015
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:15
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Film

Dit event is voorbij

Elke woensdag kunt u in de Bogaard terecht voor de betere film. In 20 jaar tijd is Zebracinema uitgegroeid tot dé arthousebioscoop met 7 vertoningslocaties in gans de provincie.We maken er aan het begin van het seizoen een ‘feestfilmweek’ van op alle locaties. U kan er ondermeer genieten van de favoriete publieksfilms uit de afgelopen 20 jaar zebracinema. In Sint-Truiden vertonen we de film Broken Flowers die in de Bogaard te zien was in maart 2006.

Don Johnston (Bill Murray) zijn jongere vriendin Sherry verlaat hem en er dwarrelt een anonieme roze brief binnen. Don heeft een 19-jarige zoon die op zoek is naar zijn vader. Dit leidt tot een boeket vol tederheid, humor en melancholie.

En er is meer! Aanwezigen kunnen 20 jaar lang gratis film winnen.

Met dit evenement starten we ineens het nieuwe filmseizoen met vaste afspraak op woensdagavond. Een ticket kost €6 (€5 reductie), op 30 september is de toegang gratis (inschrijven verplicht!). In september, januari en maart wordt telkens het programma van de nieuwe reeks bekendgemaakt. U vindt het Zebracinemaprogramma op www.debogaard.be, www.zebracinema.be, de Zebracinemafolder en in UiT in Sint-Truiden.

Toegang gratis, reserveren verplicht

 

 

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbriefVergelijkbare voorstellingen