LUNCHVOORSTELLING: A brave new Maria

Kristien Hemmerechts

  • Datum: Zondag 11/11/2018
  • Tijdstip: van 11:00 tot 12:00
  • Locatie: Club
  • Genre: Theater

Dit event is voorbij

Maria Nys was misschien wel Belgiës eerste Hollywood-wife. Haar man was de schrijver Aldous Huxley, de auteur van één van de beroemdste romans ooit: Brave New World. In 1919 trouwden ze en gingen een tijdje op de markt in Sint-Truiden wonen.

Het echtpaar woonde daarna lange tijd in Hollywood, waar ze een hechte vriendschap sloten met sterren als Greta Garbo, Charlie Chaplin, Marlene Dietrich en Walt Disney. In een drukke correspondentie met het thuisfront deed Maria gedetailleerd verslag over het wel en wee van haar leven met Huxley.

Trompettist Bart Maris, sopraan Sylvie De Pauw en schrijfster Kristien Hemmerechts brengen Maria’s verhaal in een intieme en ontluisterende voorstelling. Kristien Hemmerechts citeert de meest frappante passages uit de brieven. Bart Maris en Sylvie De Pauw creëerden muziek vanuit dit briefmateriaal. Je herkent misschien wel werk van Igor Strawinsky, Charlie Chaplin en The Doors.

Lunchvoorstelling:
Deze voorstelling start om 11u. Na afloop van de voorstelling bieden we u voor 22 € extra graag een 2-gangenlunch + koffie aan in Bar & Bistro Humphrey in CC de Bogaard. U kunt deze optie selecteren bij het bestellen van uw tickets.

Lunchmenu (€ 22 extra pp.)
pompoensoep met kokosmelk
varkenswangen met kroketjes
koffie

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief