Bimdek! *GEANNULEERD*

Tine Embrechts, Karlijn Sileghem, Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert

  • Datum: Donderdag 28/01/2021
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:00
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Theater

Dit event is voorbij

Deze voorstelling wordt geannuleerd.

Een vrouw die aan lifecoaching doet, heeft vernomen dat bimdek een oplossing biedt voor allerlei problemen. Op het internet is daar niets over te vinden. Is het een apparaat, een voedingssupplement, een ademhalingstechniek of een geheime tempel in de buurt van Ninove? De life-coach en haar cliënte gaan dapper op zoek naar het antwoord. Mét zang en dans uiteraard.

Tussendoor vernemen we veel interessants, bijvoorbeeld dat mensen met een gesloten karakter er goed aan doen om gesloten lettergrepen als open lettergrepen uit te spreken (“zuulen we een leeker koofietje besteelen?”), voor mensen met een gesloten karakter geldt het omgekeerde (‘’Uitstekkend idéh! En een herlijke perrentaart met kannel en abrikozzenglazur darbijh?”)

Het wordt een tamelijk lange (anderhalf uur) zoektocht, waarbij onder andere geesten van overledenen worden opgeroepen, die dan ruzie beginnen te maken over een incident op een kerstfeest in 1955. Dat helpt de zaak natuurlijk niet vooruit. Maar de makers van Bimdek zullen vast een flinke katharsis voorzien.

Bimdek is een stuk voor liefhebbers van doordachte kolder, zinvolle onzin, en kronkelende beschouwingen waarbij je denkt: hé, dat slaat eigenlijk wél ergens op!

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief