Burn Out: Burn Baby Burn!

Willemijn van Dommelen

Dit event is voorbij

Rond burn-out zijn er nog zoveel taboes die doorbroken moeten worden. Ik transformeerde mijn monster tot mijn levensmissie. En dat was een bijzonder heftige ervaring.” Via haar bedrijf Pink Rebel Revolution helpt Willemijn ondernemingen om burn-out bij hun werknemers te voorkomen. Ze put daarbij uit eigen ervaring, nadat ze tijdens haar drukke bestaan als PR-manager zelf te kampen kreeg met een burn-out. De getuigenis van haar eigen verhaal maakt het kwetsbaar en herkenbaar voor de toeschouwers. Ze deelt haar eigen ervaringen, ze deelt haar uitgesproken mening, onconventioneel en recht voor de raap.

Willemijn is bedrijfskundige met een specifieke expertise in psychologie in organisaties. Ze is de founding partner van PRR Consultancy en staat bekend om haar revolutionaire aanpak om medewerkers met burn-out op een efficiënte wijze weer energiek op de werkvloer te krijgen. Willemijn weet telkens de juiste snaar te raken bij elke medewerker.

De in Nederland geboren Willemijn start in 1998 haar eigen wervings- en selectiebureau voor jonge academici. Ze heeft toen net haar diploma’s Bachelor of Business Administration en Bachelor of Arts op zak.  In een ver verleden werkte Willemijn bij SBS Belgium (VT4 en VIJFtv) en was zij manager van een 40-tal bekende Vlamingen. Tevens was zij de Benelux manager voor Hollywoodsterren als Sharon Stone, Al Pacino, Ron Moss en vele anderen.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief