Comedy@deFwajee

Erhan Demici I Gunter Lamoot

  • Datum: Woensdag 15/02/2023
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:30
  • Prijs: € 16 / € 13 (5 UiTPASpunten of -26j)
  • Locatie: De Fwajee
  • Genre: Humor
Ticket bestellen

5 UiTPASpunten inruilen voor 3 euro korting op deze voorstelling?

Vul uw glas, zoek een leuk plekje en genieten maar van deze comedy-avond in de Fwajee (Academiezaal) met Erhan Demici en Gunter Lamoot.

Erhan Demirci
Druk, druk, druk… Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, 3 hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time door naar deze voorstelling te komen.

Gunter Lamoot
Gunter Lamoot is niet voor één gat te vangen. Al 27 jaar en omnimediaal. Wie hem een label wil opkleven komt bedrogen uit. (Ook bij een tweede poging.) En wie in zijn hoofd wil kruipen, loopt er reddeloos verloren. “The One and Lonely” is (na een hiatus van 8 jaar) zijn zesde theatershow. In feite is ’t heel simpel: ’t is veel te lang geleden en ik wil jullie van alles laten zien en horen. Verhalen. Kluchtjes. Oneliners. Ideetjes. Sketchen. Ontboezemingen. Beelden. Geluiden. En vrees niet, ik ga jullie niet zot maken. Ik ga jullie gewoon te pletter vermaken. Een bonte avond op z’n Lamootjes. Echt waar. ’t Is de moeite.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief