Burn-out voor Beginners

ARNOUT VAN DEN BOSSCHE

  • Datum: Vrijdag 20/01/2017
  • Tijdstip: van 20:15 tot 00:00
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Humor

Dit event is voorbij

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je met Arnouts verleden op de werkvloer, waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met egoproblemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Hou je niet van platte of schofferende humor, maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief