Drie zusters

Theater Zuidpool

  • Datum: Maandag 25/02/2019
  • Tijdstip: van 20:15 tot 23:30
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Theater

Dit event is voorbij

Generaal Prozorov wordt met zijn gezin overgeplaatst van Moskou naar een mistroostig provinciestadje om daar bevelhebber te worden van het plaatselijke garnizoen. Na elf jaar trouwe dienst overlijdt hij en laat zijn inmiddels volwassen zoon en dochters achter in zijn grote landhuis op het platteland. Elk van hen weet ook één ding zeker: pas als we volledig breken met ons huidige leven en definitief terugkeren naar Moskou, zal ons leven echt beginnen en zullen we eindelijk geluk kennen.

Zuidpool staat bekend om zijn gedurfde en eigenzinnige ensceneringen van klassiekers uit de theaterliteratuur. Voor dit monumentale werk verzamelt Zuidpool maar liefst elf fantastische acteurs. Geen hoofdrollen, geen bijrollen. Dit wordt hét spelersensemblewerk waar Zuidpool inmiddels een stevig patent op heeft.

Met gratis inleiding door recensent Tuur Devens om 19u30.
Deze voorstelling duurt 3 uur, exclusief pauze.

Tekst: Anton Tsjechov
Regie: Jorgen Cassier
Spel: Sofie Decleir, Greet Verstraete, Evgenia Brendes, Lukas De Wolf, Koen van Kaam, Jan Van Hecke, Kaat Hellings, Jan Hammenecker, Eric Van Herreweghe, Flor Decleir, Kristin Arras & Jacques De Bock.

Drie_Zusters_De_Morgen_recensie_31012019
Drie_Zusters_De_Standaard_recensie_04022019
Drie_Zusters_Theaterkrant_recensie_07022019
Zuidpool_Drie_Zusters_programmablad_web

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief