Erhan Demirci & Han Solo

  • Datum: Donderdag 03/03/2016
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:15
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Humor

Dit event is voorbij

In zijn nieuwe show KLOENKE deelt Han solo stevige klappen uit… maar moet hij zelf ook slagen incasseren. Maar toch blijft Han Solo terugvechten. Nu de Islamitische Staat, de Kuringse Kleurenwies Kameraden en andere radicale hobbyclubjes de wereld bedreigen, is Han Solo actueler dan ooit. En noodzakelijk! Hij is de stekende aambei in de reet van alles wat conservatief, extreem en naïef is. Ongemakkelijk – pijnlijk zelfs – maar altijd grappig. Humor met inhoud, diepgang, dubbele bodems en liters zalf. KLOENKE is de vierde avondvullende show van Han Solo, gespeeld door acteur Han Coucke. Naast Han Solo is Coucke ook regisseur van o.a. Philippe Geubels, Steven Mahieu, William Boeva… Op tv is hij dit seizoen te zien als vaste gast in het nieuwe programma ‘Balls of Steel’

Erhan Demirci verzorgt de support act voor Han Solo. Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde Erhan met comedy tijdens zijn studentenjaren. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in. De voorbije jaren toerde hij met het comedycollectief Hakims of Comedy en deed zo menig cultureel centrum in zowel Vlaanderen als Nederland aan.

In zijn eigen stand-up optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp – zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel nog in het minst. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert deze comedian des te meer.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief