GAINSBOURG LEEFT!

JO LEMAIRE, ELLEN SCHOENAERTS, ELINE DE MUNCK, RUDOLF HECKE

  • Datum: Donderdag 28/09/2017
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:35
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Muziek

Dit event is voorbij

Biograaf Rudolf Hecke weet na twee boeken (‘Gainsbourg’ en ‘Parcours Gainsbourg’) en meer dan honderd voorstellingen eindelijk het huis van Gainsbourg binnen te dringen. Tijdens deze ultieme, alles onthullende Gainsbourg hommagevoorstelling vertelt hij u over de geheimen die schuilgaan achter de beruchte gevel.

Ontmoet Gainsbourg zoals hij zichzelf het liefst zag, vers en puur geïnterpreteerd door drie zangeressen die van hem houden:

Jo Lemaire. Gainsbourgs favoriete Belgische zangeres. Haar versie van ‘Je suis venue te dire que je m’en vais’ beschouwde Serge als dé ultieme! Jo staat voor klasse en authenticiteit.

Ellen Schoenaerts. Heeft lak aan de regeltjes van de popmuziek, ze is kleinkunstenares met kloten! Ze gooit zich met volle bezieling en een eigen zin op Serge’s art-mineur.

Eline De Munck. Zij draagt Gainsbourgs songs als waren het jurken van Paco Rabanne. Brigitte Bardot en Jane Birkin waaien je toe als parfum van Guerlain.

Apart en samen brengen zij ongehoorde interpretaties van Gainsbourgs meesterwerken, begeleid door Patrick Deltenre (gitaar, mondharmonica) en Pieter Van Malderen (piano, accordeon).

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief