Het Zonnelied Verbeeld: Artist Talk

Dit event is voorbij

Ben jij ook benieuwd naar het verhaal achter de kunstwerken van de tentoonstelling Het Zonnelied Verbeeld? Wil je graag de kunstenaars ontmoeten? Dat kan! Op 21 november zetten we de kunstwerken met een speciale vermelding van de jury in de kijker en laten we de kunstenaars zélf aan het woord. Brigitte Slabbynck, Wieneke Bremer, Pieter Van der Aa, Annie Postelmans, Arend Bucher en Zita Coltura staan te popelen om jullie meer te vertellen over hun werk. Het is die dag bovendien de laatste kans om de tentoonstelling te bezoeken! Nog niet helemaal overtuigd? Dan doet zoetigheid dat misschien wel! Voor de Artist Talk is er koffie/thee en taart voor wie inschrijft!

Kinderen kunnen die dag ook aan de slag in het museum op Kunstendag voor Kinderen. We dagen hen uit om een portret van Franciscus te maken! En daarna misschien ook van zichzelf of van….

 

In de tentoonstelling: ‘Het Zonnelied Verbeeld’ uiten 35 kunstenaars op bijzondere wijze hun respect voor de natuur. De tentoonstelling is het resultaat van een wedstrijd voor beeldende kunst die georganiseerd werd in het kader van Zin in Zomer in samenwerking met cultuurcentrum DE BOGAARD en bibliotheek Toni Coppers.

 

Wanneer? 21 november 2021 om 15u (de taart wordt geserveerd vanaf 14u)

Waar? Museum DE MINDERE

Kostprijs? gratis of 5 euro (met koffie/thee en taart)

Inschrijven is verplicht (via deze link)

Taaliconen: 4 taaliconen

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief