Hullep!

Maaike Cafmeyer

  • Datum: Woensdag 09/02/2022
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:00
  • Prijs: € 18 / 15
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: HumorTheater
Ticket bestellen

Bent u oppervlakkig in het contact met anderen? Vertelt u vaak sterke verhalen? Probeert u zich beter voor te doen dan u bent? Komt u charmant over? Hebt u een sterk gevoel van eigenwaarde? Schept u wel ’s op?  Hebt u een positief oordeel over uw talenten en vaardigheden? Klopt het dat u geen enkele moeite hebt met betrapt worden op leugens? Vindt u voor alles een uitleg of excuus? Belooft u alles op uw erewoord? Bedriegt u anderen en schenkt u daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maakt u geen probleem van overspel of betaalt  u geleend geld niet terug? Voelt u wel ’s spijt? Vindt u dat mensen het mis hebben als ze u van iets beschuldigen? Vindt u mensen die geloof en vertrouwen in u hebben gesteld achterlijk, dom en naïef als ze door u in de problemen zijn gekomen? Hebt u een sterke behoefte aan prikkeling? Hebt u een afkeer van verveling? Houdt u van risico’s?

Wanneer op 80% of meer van deze vragen uw antwoord ‘ja’ is, hoort u niet tot deze categorie. Wanneer op 80% of meer van deze vragen uw antwoord ‘nee’ is, loopt u 50% kans wel binnen dit profiel te passen.

Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door 3 muzikanten.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief