Iglo (0-5j)

Babelut parcours

  • Datum: Zondag 16/02/2020
  • Tijdstip: van 13:30 tot 15:30
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Familie

Dit event is voorbij

Gelokt door een gemoedelijke stem en het plingende geluid van kristallen wandel je voorzichtig binnen in een ijswereld. Buiten is het koud, stormt het misschien wel.

Je hoort allerlei onbekende geluiden, maar zit lekker veilig in een grote iglo. Tot het weer tijd is om de iglo te verlaten en de rest van deze ijswereld te verkennen.

Misschien kom je zelfs te weten waar al die geluiden vandaan komen…

 

Een waar spektakel

voor oren en ogen te worden,

gevuld met muziek, spelplezier en

quality time voor het hele gezin.

Onder begeleiding van toonaangevende artiesten en muzikanten ontplooit er zich een uniek parcours (120’) voor 0-5 jarigen en hun (groot) ouders, vol beweging en beeld binnen de knusse cocon van CC de Bogaard.

Na een succesvolle editie van Babelut Parcours “GOUD” in 2017, kondigt een nieuwe editie in 2019 zich aan onder de titel “IGLO”. Deze editie belooft een waar spektakel voor oren en ogen te worden, gevuld met muziek, spelplezier en quality time voor het hele gezin.

Benieuwd? Kom Babelut Parcours IGLO samen ontdekken, beluisteren, verkennen en beleven op 16 februari 2020 in CC de Bogaard.

CREDITS
Ruben Martinez Orio  (slagwerker) – Helene Bracke (mezzosopraan, acteur) – Daan Verlaan (harpist, tenor) – Dorine De Keyser (fluitist) – Inez Verhille (choreograaf, danseres) – Hans Vercauteren & Lente Verelst  (componisten) – Sarah Verhulst (coach) – Larserik Linden (scenografie)

Babelut Parcours is een concept van Musica, Impulscentrum voor Muziek

IGLO is een coproductie van Musica, C-TAKT en Provinciaal Domein Dommelhof

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief