IGOR GEHENOT TRIO

IGOR GEHENOT TRIO

Dit event is voorbij

Enkele jaren geleden werd de jonge pianist Igor Gehenot nog de Waalse Jef Neve genoemd. Die vergelijking zult u vandaag niet meer horen, want op enkele jaren tijd heeft Gehenot een heel eigen stem ontwikkeld. Hij viel meermaals in de prijzen met zijn trio met Teun Verbruggen en waagt zich nu aan een instrument dat tot de verbeelding spreekt dankzij zijn herkenbare, zwoele klank: het hammond orgel.

Niet alleen JazzLab merkte het talent van Gehenot op toen ze zijn trio enkele jaren geleden een tournee aanboden. Ook het toonaangevende Britse tijdschrift Jazzwise was onder de indruk van de Luikenaar: Gehenots laatste worp kreeg van Jazzwise de titel ‘jazzplaat van het jaar’ aangemeten.

De pianist heeft twee sterke troeven in huis: een grote dosis vastberadenheid en een onontbeerlijke portie talent. Met con- certen op de grote Belgische en buitenlandse jazzfestivals, zoals Gent Jazz Festival, Brussels Jazz Marathon, London Jazz Festival, e.v.a., heeft hij de voorbije jaren zijn grote doorbraak geforceerd.

Om 20u15 kunt u genieten van het concert van het aanstormend jazztalent Donder.
U betaalt € 15 / 14 / 10 voor de 2 concerten: Pianotrio Donder (20u15) en Igor Gehenot trio (21u30).

Motives For Jazz-leden krijgen € 2 korting op het basistarief.
Word lid via motivesforjazz.be/word-lid

Misschien bent u ook wel geïnteresseerd in de cursus Musthaves van 100j Jazz.

 

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief