Jukebox voor senioren

Willy Claes Quartet Nest Adriaensen (de Strangers)

Dit event is voorbij

Jukebox voor senioren wordt gebracht door het Willy Claes Quartet samen met speciale gast Nest Adriaensen, gekend van de Strangers. Jij kiest je favoriete nummers uit een lijst van vijftig door het gezelschap geselecteerde liedjes. Het publiek bepaalt het verloop van het concert. Een ideale gelegenheid om je muzikaal geheugen op te frissen!

Dertien jaar geleden trok Jukebox 2000Jukebox voor kids en nu is het tijd voor de ontbrekende schakel in deze geschiedenis: Jukebox voor senioren. Jukebox voor senioren wordt gebracht door het Willy Claes Quartet samen met speciale gast Nest Adriaensen, gekend van de Strangers.

Jij kiest je favoriete nummers uit een lijst van vijftig door het gezelschap geselecteerde liedjes. De selectie bestaat uit zowel Engelse, Franse, Duitse, Spaanse, Nederlandse, Vlaamse als Antwaarpse liedjes. Klassiekers worden niet vergeten, maar ook uit het oog en oor verloren liedjes staan op het repertoire. Het publiek bepaalt het verloop van het concert. Een ideale gelegenheid om je muzikaal geheugen op te frissen!

 

Kies nu al je favorieten via deze website:

http://www.carlowillems.be/jukebox_voor_senioren

 

‘Jukebox voor senioren’ is de ultieme interactieve voorstelling waarbij de ouderen onder ons volop van zullen genieten.

 

Met:

Willy Claes: piano

Herman Vanspauwen: klarinet en sax

Carlo Willems: marimba, vibrafoon, slagwerk

Peter Verhaegen: contrabas

Nest Adriaensen: gitaar, zang

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbriefVergelijkbare voorstellingen