LIESA VAN DER AA

  • Datum: Zaterdag 20/05/2017
  • Tijdstip: van 21:00 tot 22:00
  • Locatie: Zoutkist
  • Genre: Muziek

Dit event is voorbij

Dit concert wordt verplaatst van 1/04 naar 20/05. Tickets blijven geldig, indien de nieuwe datum niet past gelieve contact op te nemen met de UiTbalie via 011 701 700 of info.cc@sint-truiden.be
Bedankt voor uw begrip.

Liesa Van der Aa gaat aan de slag met haar stem en viool, gecombineerd met een ongezien assortiment effect- en looppedaaltjes. Ze mixt pop met barok, soundscapes en elektronica.

Liesa Van der Aa is violiste, zangeres, componiste en actrice. In 2012 bracht ze haar debuutplaat ‘Troops’ uit, waarvoor ze samenwerkte met Boris Wilsdorf, de knoppenman van Einstürzende Neubauten.

In 2014 verscheen opvolger ‘The Weighing of the Heart’, kortweg ‘WOTH’. Het werd een ambitieus drieluik, gebaseerd op de Egyptische mythe van Osiris. Liesa verkent er haar favoriete muzikale genres op: barok, soundscapes, elektronica en pop. Ze werkte samen met onder andere een koor, PJ Harvey, John Parish, My Brightest Diamond, Mick Harvey en Beck.

Live creëert Liesa Van der Aa haar eigen universum met vele stemeffecten en looppedaaltjes. Haar viool doet ze als vanalles en nog wat klinken, maar zelden als een viool. Voor dit concert laat ze zich bijstaan door Katrin Lohmann.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief