LOS ZAND

d r i f t & psychiater JM (Jee) Peeters

Dit event is voorbij

Programmawijziging:
Door gezondheidsproblemen zal Dirk De Wachter niet kunnen aanwezig kunnen zijn, zoals eerder aangekondigd.
Daarom zal hij vervangen worden door psychiater JM (Jee) Peeters van ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen). 

d r i f t  toont de hedendaagse mens in zijn existentialistische gedachten en emoties.  De voorstelling gaat over passie, vervreemding, verlangen en menselijke relaties; de geworpenheid in het leven, leegte, zoektocht en zingeving. Het pijnlijk herkenbare wordt met de nodige ironie en absurde humor gerelativeerd, zoals het hoort.

LOS ZAND gaat ook over een gevoeligheid die zo ver gaat, dat je verleid kan worden om toe te geven aan die impulsen buiten je huwelijk om. Het is omgaan met die verleiding, er niet op ingaan en proberen er niet helemaal gek van te worden, het gevecht daarmee en het taboe daarrond, dat ze ook bespreekbaar wil maken. Dit alles met een knipoog en niet zonder humor, want in het relativeren van de dingen ligt uiteraard ieders redding.

d r i f t  bekijkt ook de psychologische, filosofische en maatschappelijke kant van begeerte en passie. Ze wil daarmee het existentialistische debat aangaan en psychologische hindernissen bespreekbaar maken via hun voorstelling. Daarom werken ze samen met psychiater JM (Jee) Peeters om met hem dat debat na de voorstelling te openen.

 

Tekst, Spel & Debat: Sharah Pleumeekers en psychiater JM (Jee) Peeters van ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen)

Songwriting & Zang: Ingrid Weetjens

Choreografie en Dans: Christa Christiaens, Sonny Metten, Ehren Verrelst & Pierre Bastin

Piano: Koen Geudens

Percussie: Jef Verheyden

Advies: Kristien Coenen

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief