Met mij gaat alles goed

Begijn Le Blue

  • Datum: Donderdag 18/02/2016
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:15
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Humor

Dit event is voorbij

Volgens de westerse maatschappij zijn er maar drie woorden die er toe doen in deze wereld: pluk de dag. Al de rest is bagage. Eenvoudig, niet? Hoe Begijn er toch telkens in slaagt het leven moeilijker te maken dan het is, laat hij zien in ‘Met mij gaat alles goed’. Omdat u graag lacht met losers maar ook omdat u zichzelf er stiekem in herkent.

Begijn Le Bleu is bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden dat enthousiast werd opgepikt door het grote publiek. Ondertussen presenteert hij ‘Taarten van Begijn’ op VTM KZoom. De cabaretier is met deze voorstelling niet aan zijn proefstuk toe. In 2005 won hij de jury- en publieksprijs van het Camerettenfestival in Rotterdam en is sindsdien een graag geziene gast in de culturele centra.

De pers over zijn vorige voorstelling, ‘Speciaal voor u!’ Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret. (De Standaard)

Een beschaafde jongen. Een foute vriend. Een onverwacht dansfenomeen. Begijn is een man met vele gezichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving of de vorm aanneemt van één van zijn typetjes. Zijn spel balanceert op het randje van cabaret en comedy. (De Morgen)

Fotograaf: Guy Kokken

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief