On Ice – GEANNULEERD

Suzanne Grotenhuis

  • Datum: Maandag 10/12/2018
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:00
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Theater

Dit event is voorbij

Deze voorstelling is geannuleerd.

Op het Theaterfestival won Suzanne Grotenhuis de Roel Verniers prijs. Deze prijs bestond uit 2500 euro. Min belastingen. Dus laten we zeggen, 2000 euro. De bedoeling was dat Grotenhuis hier een nieuwe voorstelling van zou maken, maar al gauw kwam ze er achter dat het financieren van een volledige theaterproductie niet zou lukken met 2000 euro. Dus besloot ze toen het prijzengeld te besteden aan een ijspiste.

De voorstelling begint met de uitnodiging aan het publiek, om allemaal samen te gaan schaatsen. Ze heeft namelijk ook 50 paar schaatsen op de kop kunnen tikken en het lijkt haar fantastisch om samen met het publiek het ijs op te gaan.

Vervolgens neemt ze je mee op een schijnbaar geïmproviseerde reeks verhalen die de kijker steeds opnieuw op het verkeerde been zetten. Hilarisch. Gevat.

Naar het einde van de voorstelling breekt dan toch de stilte binnen. In een ontroerende eindscène komen alle losse eindjes bij elkaar, en blijkt dat niets maar dan ook niets aan het toeval werd overgelaten.

Zet uzelf schrap voor een 1 uur en 15 minuten durende wervelwind op schaatsen!

 

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief