Orgelacademie

Presentatieconcert

Dit event is voorbij

Van 11 tot en met 15 augustus vindt de internationale stage voor koorzangers, organisten en orkestmusici plaats in het prachtige kader van de Landcommanderij Alden Biesen en in de mooiste kerken van Tongeren en Sint-Truiden.
Op het uitgebreide programma staan lezingen, workshops, masterclasses en concerten.

In het kader van deze stage geven docenten en deelnemers twee concerten in Sint- Truiden waaronder dit presentatiemoment.

Tijdens dit slotconcert worden de sterkste onderdelen uit de drie stages gepresenteerd. Daags voor het concert wordt het programma bepaald.

 

Over de orgelacademie:
Een inspirerende 5-daagse stage voor organisten. De academie is bedoeld voor gevorderde liefhebbers, orgelstudenten (vanaf niveau hogere graad academie), semi-professionele en professionele organisten, zonder leeftijdsbegrenzing.

Onder leiding van gerenommeerde docenten kan je kennis maken met en ervaring opdoen in het bespelen van meerdere monumentale, historische orgels. Er wordt aandacht besteed aan techniek, literatuur, interpretatie en registratie. Deelname kan actief of als luisteraar. De academie leidt tot een doelgericht eindresultaat met concerten, een radiomis en een concertmis in Tongeren en Sint-Truiden.

 

Download de brochure:
https://lepicardorgeltongeren.files.wordpress.com/2015/03/internationalezomeracademie.pdf

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief