QUARTER-LIFE CRISIS

XANDER DE RYCKE

  • Datum: Woensdag 08/03/2017
  • Tijdstip: van 20:15 tot 00:00
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Humor

Dit event is voorbij

10 jaar, drie zaalshows en een best-of-show later. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd die afgelopen jaren? Is hij effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar?

De beste observatie-comedian van Vlaanderen is terug en klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er opnieuw met Quarter-life crisis. Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart ervan. Even een check-up van Xanders dertigersdip adhv pseudo-therapeutische argumenten De gejaagdheid van deze generatie, social media, succesverhalen in tijdschriften en media zadelen veel twintigers en dertigers met het gevoel op dat hun eigen leven saai is. Ze hebben nu eenmaal meer invloeden te verwerken dan mensen van 50 jaar geleden. De midlifecrisis is opgeschoven en heeft een quarter-life crisis Broertje bij gekregen. Het is meer dan een dip, het is verwend zijn door teveel mogelijkheden en eindigt met de vraag: is dit alles? Van alle tips om uit een quarter life te geraken, neemt Xander er voor u enkele onder de loep.

Geen betere dokter dan een stand-up comedian Xander De Rycke’s diagnose die je erdoor helpt: 1. Praat erover 2. Neem je gevoelens serieus 3. Neem jezelf onder de loep 4. Herdefinieer succes 6. Doe eens iets plezant Voor wie nog niet weet wat een quarter-life is, wie er volop inzit, of wie zijn midlife aan’t voorbereiden is. Deze show is het medicijn bij uitstek om zeker te zijn van je juiste diagnose.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief