Speelplaats

kunstenfestival voor jongeren

Dit event is voorbij

► Speelplaats! ◄
Kom langs en laat je verrassen door jong talent uit eigen regio.
Een muziek- en kunstenfestival voor en door de jeugd van Sint-Truiden. En dat volledig GRATIS!

▻WORKSHOPS◅
▸ graffiti
Maak je vingers vuil en kom experimenteren met graffiti! Een rasechte street artist leert je de fijne kneepjes van het vak. In slechts drie uur tijd tover je een stuk schoolgebouw om tot een kunstwerk. Gratis voor iedereen onder 25 jaar, maar opgelet: plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan hiernaast via de knop SCHRIJF JE IN.

▸ druktechnieken
Maak kennis met de uitgebreide wereld van druktechnieken. We maken prints met diepdruk, hoogdruk en collagrafie en werken met niet voor de hand liggende objecten. Printen met bubbeltjesplastiek? Of een deegrol? Het kan! Inschrijven hoeft niet, kom gezellig langs.

▻EXPO’S // JIJ!◅
Kunstenaars tussen de 13 en 25 jaar uit alle kunstdisciplines kunnen zich kandidaat stellen om een klaslokaal creatief in te vullen. Muurschilderingen? Landscape art? Zwevende kijkdozen of installaties zo groot al een klaslokaal? Iedere creatieve uitspatting is welkom! Stel je kandidaat door een bericht te sturen naar de facebookpagina van CC de Bogaard.

▻MUZIEK // Jeugdhuis EXPO
Ook de muziek staat in het teken van jong lokaal talent. We beginnen met bandjes uit de Popacademie en sluiten af met hiphop. TBA soon!

▻FOOD // Jeugdraad Sint-Truiden
Wie wil er gratis hamburgers? De Jeugdraad trakteert! Deze keer niet in het park, maar gezellig op onze Speelplaats. Gratis voor iedereen tot en met 25 jaar. Inschrijven kan hier.
______________________________________________________

▻SPEELPLAATS◅
Speelplaats is een nieuw kunstenfestival dat jong lokaal talent van regio Sint-Truiden wilt samen brengen. Het gaat door in een leegstaande school die eind dit jaar wordt gesloopt. De artiesten krijgen dus volledige carte blanche!

Een samenwerking tussen cultuurcentrum de Bogaard, Jeugdhuis EXPO en Jeugdraad Sint-Truiden.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbriefVergelijkbare voorstellingen

Kamp: Musicalstage (8-11j en…