STVV Theater revue

CULTURE MEETS SPORT

  • Datum: Zaterdag 02/04/2016
  • Tijdstip: van 20:30 tot 22:30
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Te gast

Dit event is voorbij

“eS Tei Vei Vei . . . Olei, Olei, Olei ! ! !”

We kunnen er gewoonweg niet naast kijken: S T V V is nu éénmaal het sportieve boegbeeld, het paradepaardje van Sint-Truiden.

Na verschillende seizoenen noodgedwongen in dat “verdomde 2de klasse vagevuur” te hebben vertoefd, is het doel uiteindelijk bereikt en hebben de geel-blauwen weer hun plaats ingenomen, daar waar ze thuishoren, in de Jupiler League dus.

De unieke voetbalsfeer die bij elke thuiswedstrijd heerst op en rond Stayen bracht mij op het idee om in onze stad met een STVV THEATER REVUE uit te pakken. Inderdaad, cultuur gaat sport ontmoeten en dat gaat zeker en vast voor de nodige culturele en sportieve vonken zorgen!

Een vijfentwintigtal rasechte STVV-supporters zullen hun tribunezitje of staanplaats straks inruilen voor een plaatsje op een theaterscène. Samen met een tiental amateurtoneelspelers en –speelsters van theatergroepen uit groot Sint-Truiden gaan we dan vorm geven aan onze geel-blauwe revue.

Met de grote STVV familie achter ons, gaan we de collega supporters, vrienden en vriendinnen vergasten op een heel ludiek spektakel, gekruid met grappige dialogen, opzwepende stadionmuziek, supportersgezangen en ja . . . zelfs een kleine supporterschoreografie.

 We willen de toeschouwers het unieke supportersgevoel van STVV meegeven en hen binnen de vijf minuten doen vergeten dat ze zich in de schouwburg van het Cultureel Centrum bevinden maar denken dat ze zich op de tribunes van Stayen wanen !

Een zevental jaren geleden werd dit spektakel een eerste keer opgevoerd ter gelegenheid van de Gentse Feesten en drie jaar geleden werd het ook in Leuven laaiend enthousiast onthaald. Zelfs in het buitenland werd het op diverse plaatsen (en met het nodige succes) gespeeld.

En nu . . . is Sint-Truiden aan de beurt ! ! !

KAARTRESERVATIE:

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief