SWING – GEANNULEERD

CIRCUS RONALDO

Dit event is voorbij

De voorstelling kan op 05/11 niet doorgaan wegens een hoogrisicocontract bij één van de spelers.
Voor de voorstelling op 06/11 is reeds vervangende speler voorzien, deze gaat wel door.

“Swing is een ouderwetse, warmbloedige circusavond zoals je ze nog zelden ziet, badend in een retrosfeertje en met een grote bigband – of toch een automatische installatie van de orgelfamilie Decap.” – De Standaard

Nanosh Ronaldo creëert, samen met zijn vader Danny Ronaldo als zijn coach, de sfeer van circus en variété uit de jaren veertig. Hij verzamelde hiervoor een nieuwe groep jonge circusartiesten om samen met hem deze droom te realiseren. Groots spektakel en kleine knipogen, een vleugje verleiding en onvervalste swingmuziek.

Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper, construeerde speciaal voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus en variété stijl.

Het resultaat, na maanden keihard werken, mag gezien worden. Alles behalve evident voor een eerste worp van een bende jonge gasten. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbriefVergelijkbare voorstellingen