SWING

CIRCUS RONALDO

  • Datum: Zaterdag 06/11/2021
  • Tijdstip: van 19:00 tot 20:30
  • Prijs: € 17 / 14
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: CircusTheater
Ticket bestellen

“Swing is een ouderwetse, warmbloedige circusavond zoals je ze nog zelden ziet, badend in een retrosfeertje en met een grote bigband – of toch een automatische installatie van de orgelfamilie Decap.” – De Standaard

Nanosh Ronaldo creëert, samen met zijn vader Danny Ronaldo als zijn coach, de sfeer van circus en variété uit de jaren veertig. Hij verzamelde hiervoor een nieuwe groep jonge circusartiesten om samen met hem deze droom te realiseren. Groots spektakel en kleine knipogen, een vleugje verleiding en onvervalste swingmuziek.

Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper, construeerde speciaal voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus en variété stijl.

Het resultaat, na maanden keihard werken, mag gezien worden. Alles behalve evident voor een eerste worp van een bende jonge gasten. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbriefVergelijkbare voorstellingen

SWING

CIRCUS RONALDO