The advice to travel light theatertour

Marble Sounds

Dit event is voorbij

Marble Sounds keert terug naar de Academiezaal met een nieuwe plaat onder de arm die opnieuw bol staat van de melancholie en warme, krachtige popsongs.

The Advice To Travel Light kwam er naar aanleiding van een verhuis. Niet naar een andere stad, of een andere provincie, maar een ver continent. Zanger en songschrijver Pieter Van Dessel stak een paar spullen in een rugzak en trok naar Canada. Hij zou er twee jaar blijven en dat bevrijde gevoel van licht te reizen, inspireerde hem tot het schrijven van een nieuw album. Akoestische gitaren worden er geruggesteund door strijkers, glockenspiel, drums en keyboards en samen klinkt het als geslaagde en gelaagde bricolagepop.

Met vier langspelers, twee MIAnominaties, meerdere televisieoptredens en YouTube-successen met miljoenen views is Marble Sounds intussen een gevestigde waarde in de Belgische muziekscene.

Ook in Sint-Truiden wist de groep fans te maken met hun gesmaakte passage in januari 2017. Nu dus een herkansing voor wie er toen niet bij was of een warm wederzien voor de fans van het eerste uur.

Pieter Van Dessel (zang, gitaar, keyboard)
Gianni Marzo (gitaar, steelgitaar, backings)
Brecht Plasschaert (keyboard)
Gerd Van Mulders (bas, trompet)
Mattijs Vanderleen (drums, percussie)
Renée Sys (zang)
Beatrijs De Klerck (viool)
Stefan Wellens (altviool)

 

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief