TIJD IS ALLES

YEVGUENI

  • Datum: Donderdag 22/02/2018
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:15
  • Locatie: Schouwburg
  • Genre: Muziek

Dit event is voorbij

Tijd om – eindelijk – vader te worden. En de verloren tijd die daaraan voorafging toen dat niet meteen wilde lukken. De tijd dus om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al eens zachtjes begint af te tellen. Maar meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken…

Een overdaad aan thema’s en emoties die vreemd genoeg eerst voor een blokkade zorgden in het hoofd van songschrijver Klaas Delrue. Maar die vervolgens een stortvloed aan inspiratie opleverden, en bijgevolg stof voor de meest persoonlijke en actuele Yevgueni-voorstelling tot nu toe.

Wie Yevgueni als theater(tour)-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock ’n roll.

Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar)
Geert Noppe (toetsen, zang)
Maarten Van Mieghem (bas, akoestische gitaar, zang)
Stef Vanstraelen (drums, percussie)
Patrick Steenaerts (elektrische gitaar)

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief