Werktuig 8+

PNTheater

  • Datum: Zaterdag 09/10/2021
  • Tijdstip: van 19:00 tot 20:00
  • Locatie: Club
  • Genre: Familie

Dit event is voorbij

Erik verhuist met zijn ouders naar Guisbalg; een dorp waar nooit iets gebeurt. Maar dan ontmoet hij Jan. Jan neemt hem op sleeptouw en samen ontdekken de jongens een verlaten schuur. Op een nacht kijkt Erik met zijn verrekijker uit zijn raam en ziet er licht branden. Het wordt echt spannend als ze een opdracht vinden!

De jongens gaan op onderzoek uit naar de geheimzinnige bewoner. Steeds is er een nieuwe opdracht die Erik en Jan moeten uitvoeren. Al snel verliezen ze zich in hun eigen verbeelding. Totdat de werkelijkheid hen inhaalt.

Werktuig is een mysterieuze en speelse verteltheatervoorstelling over vriendschap, fantasie, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid. Twee spelers vertellen een verhaal, dat zij muzikaal begeleiden met geluiden van gereedschappen. Het verhaal  is geïnspireerd op het nummer What’s he building in there van Tom Waits.

Eindregie: Jolmer Versteeg
Concept, spel en muziek: Silas Neumann, Joeso Peters
Grafische vormgeving: Melle Mijnhardt

Over PNT:

Vanuit liefde voor verteltheater vertellen Joeso Peters en Silas Neumann spannende verhalen die de fantasie prikkelen. Met humor en muziek trekken ze de kijker de verbeelding in.

Tip
Kom iets vroeger en geniet van de expositie ‘De duizend ikken van Siska Goeminne’.
Deze jeugdauteur bracht verschillende boeken uit en met prachtige illustraties. Ga op ontdekking in de tentoonstelling en leer al haar personages kennen! De expo is gratis open in onze Kunstgalerij.

 

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief