Zin in zomer

Andy Fierens, Dez Mona en Kim Duchateau

Dit event is voorbij

Zin in Zomer staat voor ontmoetingen op mooie, onverwachte locaties met een mix van literatuur, muziek, theater, dans, fotografie…, gecombineerd met aangepaste catering.

Dichter en performer Andy Fierens (1976) geldt als één van de buitenbeentjes van de Vlaamse literaire wereld. Met zijn hilarische en genadeloze teksten, en met zijn compromisloze live performances, is hij een opmerkelijke en veelgevraagde gast op podia in België, Nederland en Zuid-Afrika. Andy is eveneens partner bij Vonk&Zonen, ondernemers in de letteren waar hij o.a. meewerkt aan het project De eenzame uitvaart. Hij zal samen met Gregory Frateur, zeer bekend als zanger bij Dez Mona, het podium delen. Dez Mona staat bekend om zijn impressionante live reputatie.

Voeg hier nog Kim Duchateau (1968) aan toe, tekenaar, muzikant, literaire vader van Esther Verkest en cartoonist van eigen Truiense bodem, en het wordt een straffe literaire avond in de traditie van Zin in Zomer.

Zin in Zomer is een literaire samenwerking tussen het Literair Museum en de bibliotheken en cultuurdiensten van de steden Genk en Sint-Truiden.

 

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief