ZOMERAVONDEN

MESKEREM MEES

  • Datum: Vrijdag 13/08/2021
  • Tijdstip: van 20u15 tot 21u45
  • Prijs: € 10
  • Locatie: Kerkveld
  • Genre: JazzMuziek
Ticket bestellen

Het team van CC de Bogaard kan niet wachten om u terug te zien. Letterlijk!

Daarom wachten we, zoals gebruikelijk, niet tot eind september om ons seizoen te starten, maar trekken we naar buiten met een bont aanbod in een zomerse sfeer.

Van 10 tot 15 augustus kunt u onder de abdijtoren op het kerkveld genieten van intieme concerten en voorstellingen.  Denk aan een gezellig tuinfeest met stemmige opluistering, geheel coronaproof. Op 13 augustus luistert Meskerem Mees uw dromerige zomeravond op.

Haar debuutsingle Joe veroverde de ether én harten in België, en won zelfs ver daarbuiten zieltjes. Opvolger Seasons Shift bevestigt wat iedereen voelt: Meskerem Mees is geen eendagsvlieg. Ze heeft het allemaal: een stemgeluid zo helder als bronwater, een gulle dosis puurheid en een flinke portie panache.

Deze grande dame van vooraan in de twintig neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Louter met behulp van haar intrigerende stem en haar akoestische gitaar Wie Meskerem al kent, weet dat haar concert van een tijdloze schoonheid zal zijn. De weinigen die haar nog niet kennen, zullen dat 13 augustus beamen.

Smaakt naar meer? Ontdek de rest van ons Zomeravonden programma.

 

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbriefVergelijkbare voorstellingen

Zomeravonden

Naima Joris

Zomeravonden