Zomeravonden

Amelie Albrecht, Bas Birker en Hans Cools

  • Datum: Donderdag 12/08/2021
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:30
  • Prijs: € 10
  • Locatie: Kerkveld
  • Genre: Humor
Ticket bestellen

Het team van CC de Bogaard kan niet wachten om u terug te zien. Letterlijk!

Daarom wachten we, zoals gebruikelijk, niet tot eind september om ons seizoen te starten, maar trekken we naar buiten met een bont aanbod in een zomerse sfeer.

Van 10 tot 15 augustus kunt u onder de abdijtoren op het kerkveld genieten van intieme concerten en voorstellingen.  Denk aan een gezellig tuinfeest met stemmige opluistering, geheel coronaproof. Donderdag 12 augustus staat helemaal in het teken van Comedy met maar liefst 3 stand-up comedians op de affiche.

Amelie Albrecht kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Tot ze in 2018 Humo’s Comedy Cup won…

Een hoog tempo, scherpe tong en een flinke dosis improvisatie, dàt is Bas Birker. Na 30 jaar in Tilburg besloot Bas (1979) om Belg te worden. Zijn ervaringen zijn een goede aanleiding voor een flinke dosis comedy.

MC van dienst is Hans Cools. Zijn leven als jonge dertiger en kersvers vader is vaak hectisch en staat in fel contrast met de zorgeloze jeugd die Hans beleefde. Laat dat nu net een onuitputtelijke bron van inspiratie voor hem zijn.

Smaakt naar meer? Ontdek de rest van ons Zomeravonden programma.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief