Zomeravonden: Comedynight

William Boeva, Jade Mintjens en Vincent Voeten

  • Datum: Donderdag 04/08/2022
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:00
  • Prijs: € 10
  • Locatie: Kerkveld
  • Genre: Humor
Ticket bestellen

De zomeravonden zijn terug voor een tweede editie.

Van 2 tot 7 augustus kunt u onder de abdijtoren op het kerkveld genieten van intieme concerten en voorstellingen.  Denk aan een gezellig tuinfeest met live opvoeringen! Van klassiek over pop tot familie, theater en comedy, het aanbod is breed en divers.

Donderdag 4 augustus wordt het lachen onder de abdijtoren op onze comedy-avond met:

Jade Mintjens (De Ideale Wereld, finaliste Humo’s Comedy Cup)

Jade Mintjens was één van Michael Van Peels ‘Young Ones’ (2019) en stond reeds in het voorprogramma van Bart Cannaerts (2019) en Xander de Rycke (2020), met wie ze onder andere op de zomerbar van Rock Werchter stond. In 2019 was Jade de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award en in 2021 was ze eveneens finaliste van de Humo’s Comedy Cup. Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick in De Ideale Wereld (Canvas).

——————————————–

Vincent Voeten (winnaar Humo’s Comedy Cup)

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling. In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en tourde als Young One met Michael Van Peel en als support voor Alex Agnew.
Op 13 maart 2022 won hij de 13de editie van Humo’s Comedy Cup.

——————————————–

William Boeva

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva (°6/11/1989, Antwerpen) de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een mond groter dan zijn gestalte, een kunstheup en een handvol grappen speelt hij al meer dan tien jaar alle zalen in Vlaanderen en Nederland plat.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief