Zomeravonden: Jan Verstraeten + support: Caspar Auwerkerken

  • Datum: Vrijdag 05/08/2022
  • Tijdstip: van 20:15 tot 22:00
  • Prijs: € 10
  • Locatie: Kerkveld
  • Genre: Muziek
Ticket bestellen

De zomeravonden zijn terug voor een tweede editie.

Van 2 tot 7 augustus kunt u onder de abdijtoren op het kerkveld genieten van intieme concerten en voorstellingen.  Denk aan een gezellig tuinfeest met live opvoeringen! Van klassiek over pop tot familie, theater en comedy, het aanbod is breed en divers.

Vrijdag 5 augustus komt Jan Verstraeten zijn bejubeld album ‘Violent Disco’ voorstellen: barokke pop met soul en funk invloeden. Denk aan The Black Keys, Damon Albarn en 70’s blaxploitation soundtrack. Melancholisch, maar toch dansbaar. Een combinatie die hem onlangs nog tot op het prestigieuze SXSW-festival in de VS bracht.

In het voorprogramma jong lokaal talent Caspar Auwerkerken. Zijn wondermooie stem – soms neigend naar
Thom Yorke, Tamino en The Bony King of Nowhere – wordt overgoten met dromerige arrangementen en minimalistische soundscapes.

Gewapend met een gitaar en zijn innemende stem mocht de 22-jarige singer-songwriter al de voorprogramma’s verzorgen van onder meer Portland, Meskerem, Mees, Mauro Pawlowski, Admiral Freebee en The Bony King of Nowhere. Zo schopte hij het – vaak tot zijn eigen verbazing – reeds tot op de podia van OLT Rivierenhof, Het Depot, Ancienne Belgique en De Muziekgieterij. En nu dus ook op onze Zomeravonden!

Timing
20u15 Caspar Auwerkerken
21u15 Jan Verstraeten

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief