Zomernamiddag: Zeeboenk (7+)

Theater FroeFroe

  • Datum: Zondag 07/08/2022
  • Tijdstip: van 14:30 tot 15:30
  • Prijs: € 5
  • Locatie: Kerkveld
  • Genre: Familie
Ticket bestellen

De zomeravonden zijn terug voor een tweede editie.

Van 2 tot 7 augustus kunt u onder de abdijtoren op het kerkveld genieten van intieme concerten en voorstellingen.  Denk aan een gezellig tuinfeest met live opvoeringen! Van klassiek over pop tot familie, theater en comedy, het aanbod is breed en divers.

Zondag 7 augustus staat helemaal in het teken van families want dan is er de superplezante voorstelling Zeeboenk (7+) van Theater FroeFroe. Doorlopend kunnen de kinderen zich ook uitleven met de klanksculpturen en muziekinstrumenten van Atelier Amadeo.

Zeeboenk (7+) – FroeFroe

“Wie nog nooit gevaren heeft weet niet hoe een zeeman leeft”   (trad.)

Monster aan voor deze nieuwe voorstelling van Froefroe voor en over (klein)mannen met baarden en loze meisjes (die willen gaan varen)

Trek uw zuidwester wat dieper over uw oren, stop uw pijp met gedroogd zeewier en neem nog een gulzige beet van uw ranzige tweebak.
Landrotten en zoetwatermatrozen blijven beter aan land.

Heb je zeebenen, welkom aan boord en geniet van de zeelucht, proef het zout op uw lippen, voel het rollen van het schip en zie het  schuim hoog opspatten over de boeg. Laat u zeemijlen ver meevoeren over woelige baren en word meegezogen in een duizelingwekkende maalstroom van vers verzonnen visserslatijn.

Spel:  Gert Dupont
Live muziek: Rein Vanvinckenroye e.a.

+ gratis en doorlopend op het kerkveld: muziekinstrumenten en klanksculpturen van Atelier Amadeo

Deel op Twitter Deel op Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief